Tre vårvisningar och en Barnmässa

I helgen har det vart fullt upp. Lördag var det vårvisning på tre ställen och barnmässan skulle hinnas med. Först var vi till Alster, då var det uppehåll från regnet som tur var. Pepsi och Ginzo fick följa med för att visa hur uppfostrade de är bland människor och hundar =) Sen bar det av mot något annat ställe med en massa traktorer och där träffade jag många kännda ansikten, bland annat från skolan och jobbet. Vi var med i en tävling där man skulle gissa raserna på kor. Morgan rabbla upp alla utan av att ha sett pappret med raserna på, jag kunde typ inge.
 Sen bar det av mot dagens höjdpungt för Morgan, de gröna traktorerna! Han var som ett barn på tivoli =) Allt avslutatdes med en fika och sen raka vägen mot Barnmässan.
Vi visste villken byggnad det var i men inte vart ingången var? men efter lite letande fram och tillbaka kom vi in. Där inne träffade vi grannen Linda, som håller i allt. Hon visade mig vart jag skulle gå för att få gratis prylar. Så en Baby Bag med blöjlor, salvor, schampo, haklapp, kläder och massa rabatterbjudanden fick vi med oss och en påse från Libero med mera blöjor och tvättlappar och massa prylar i. Morgan fick med sig ett pussel och en skiva med alfabetet på. De fanns så fina kläder att köpan men de är ju lite svårt att välja färg när man inte vet vad det är för något som gömmer sig i magen.  
Strax efter kl fyra var jag helt slut i benen, hade ju gått runt på tre vårvisningar innan också. Så de bar hemöver, trött och utmattad.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte lägga ut bild på vagn ni funderar eller har bestämt er för? :) Spjälsäng? :) Vore kul och se :D och saker ni köper till bebisen? :) Ska ni ta reda på kön?

2010-03-29 @ 18:20:59
Postat av: Nathalie

Jo men visst, spjälsäng och skötbord är inhandlat. Barnvagnen hämtar vi på torsdag. Ska allt lägga ut lite bilder när allt är hemma. Vem är de som frågar?

2010-03-30 @ 17:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0