Midsommar

Då var det midsommar då och vi klarade oss från regnet, i alla fall när vi var ute och åt maten., och det var det viktigaste. Sara och Adam var med kom och firade med oss och Jonas med. Det blåste rätt så starka vindar så vi flyttade bordet och alla stolarna till andra sidan huset, där var solen också. Det var så god mat.
Vi åt
Färskpotatis
Sill, fyra olika smaker
Fetaost röra
Gräslök röra
Sallad
Ciabata och vitlöksbröd
Och något grillat
Och självklart hade jag gjort jordgubbstårta till efterrätt =)
Senare mot kvällningen gick vi in och spelade spel, "Lika par leka bäst" och Rappakalja. Det var mycket trevligt och roligt.

På dagen så var jag och Linda och hennes dotter Isa ute och körde Arne, då kom det lite regn så vi vart lite oroliga men det drog norr ut. Melwin gillade att åka i rockarden, det skumpa så skönt så han somnade.



Mina Älsklingar



Tårtan!


Hösten har kommit och de får bli innomhus aktiviteter.

Villket bakslag i väder det vart. Det har vart så varm och skönt, lite för varmt kanske.
Idag skulle jag och Fia ha varit till Avesta på utställning men det skulle regna hela dagen så vi strunta i det. Morgan måste tycka det är välldigt tråkigt väder för han har börja riva vardagsrummet! Det bonkar och smäller och ryker ut ur fönstrena. I köket dammar det också även fast dörren till vardagsrummet är stängt. För varje takplanka som han river ner kommer han hostandes ut och kvider efter ren luft. I taket gömmer sig spån, mossa, spannmål och råttskit. Han ser för jävlig ut.



Första Plankan åker ut.



Mycket damm och sträp rammlar ner.



Efter ett litet tag ser det ut såhär i vardagsrummet och
Morgan inser att han måste ha munskydd.



I taket återstår ett stort hål.


Svensk vinnare i Avesta

Idag fick jag PM från Svensk vinnare utställningen i Avesta, 23 boxrar är med och vi går in som nummer 4. Det är en Italienare som dömmer, han har aldrig dömt boxer innan i sverige. Så det ska bli så spännande och se hur han dömer. Och ingen utställning är en bra utställning utan Fia och Biggan =) 47 dvärgpinchrar är med! helt otroligt. Vi skulle inte ta med oss så mycket denna gången då Melwin och barnvagnen är med. Som om det kommer att gå, när vi åkte till Askersund i lilla Smurfen, som dessverre sett sina sista dagar ute på vägen. Höll vi ju nästan aldrig på att komma ifrån parkeringen med all packning. Ja vi får se hur detta artar sig. Jag får vell packa in det mesta dagen innan och hoppas att allt får plats. Takbox är inte så dumt kanske?



Ginzo ynka 2 månader



Ginzo 21 månader och skulle kunna hyras ut som slyröjare.


RSS 2.0