Ett litet samtal på 3 timmar! om Arne

Igår tog jag mig i nackskinnet och skulle försöka ringa den förförra ägare som hade Arne. Jag hade bara ett namn och en ort att gå på. Så de var hitta.se som gällde. Men hör och häpna de var rätt person och hon blev jätte glad att få höra från Arne, ja eller från mig då. Hon berätta allt om honom. Hennes svärfar hade fött upp honom så hon har varit med sen första starten. Hon berätta om hans travkarriär som var så usel att de finns nästan inget att berätta om. Men de som var mest intressant för min del är hur hon har ridit honom och vad han kan.
Grunderna i akademisk ridkonst, sug på den karamellen du.
Jaha? och vad är de då? Christine som hon heter fick sitta och förklara hur allt funkar och hur hon gjort. De låter så spännande och roligt så nu vill jag bara börja med detta. Sen berättade hon om alla konster hon har lärt honom. Till exempelt att backa in i en transport! De tyckte han var jätte kul. Och stå på sj pallar och ställa upp frambenen på en vedkubb som elefanterna gör.
-Gör så och så , så blir de plätt lätt. Sa Christine.
76 mil från mig bor hon, uppåt i landet. det är vid sådana här tillfällen som man vill kunna teleportera sig. 
Arne har bott hos en jätte trevlig, rolig och glad norrlänning. Kan de bli bättre. Han har ju blivit uppvuxen med humor.





 


RSS 2.0