Nu är vi tillbaka

Ja nu har jag inte vart inne på ett tag, har fått lite klagomål =P. Vad har hänt sen sist då? Mammas katt har återställt sig och är rund om magen nu. han är ute om dagarna fast han håller sig nära huset.
Jag var och hämtade min gammelfarfars släde som stått i uthusen alldeles för länge hos min farfar. Tänkte att det skulle vara så kul om Arne ville dra den. Han brydde sig inte det minsta om att få dra en släde, han var jätte duktig. Även fast vi kom på sladd ibland. Han är så lugn och stabil den hästen när det väl gäller, man kan ju börja undra vart han gömmer de när vi är uta och rider och de går i 290 på vägarna =)
Lina kan man nog räkna till inkörd kategorin nu. Jag fick tag på en gammal loksele och baksele. Sen åkte jag hem till mina hemtrakter och köpte mig en liten rockard som inte används längre. Shettisen som använt den är nu 32 år gammal och still going strong! lille Bandit har jag ridit på när jag var liten, han har alltid vart hingst men så lugn och beskedlig.
Jag och Aren börjar ta den Akademiska ridningen mer på allvar nu, de är ju så kul. Han kan ju men de är jag som ska fatta. Den 10 februari ska vi upp till Torsby igen och rida. Fast denna gången är det för Ullrika Fröding. Hon är inte strikt akademiker men använder sig mycket av detta. Det ska bli så kul. Anna kanske följer med upp och ska ta massa kort så jag får se hur det ser ut när vi traskar runt i ridhuset.



Arne är så taggad!





Lina är så fin i lokselen



RSS 2.0